دوره سردخانه فریونی   دوره بویلر و مشعل   دوره سررخانه آمونیاکی  دوره چیلر جذبی      دوره چیلرتراکمی   دوره کولرگازی اسپلیت
 
مشاهده RSS Feed

سرمایش

  1. عیوبی که ممکن است در دیگ بخار به وجود آید

    نقل قول نوشته اصلی توسط pooria نمایش پست ها
    الف) دیگ آبگیری نمی کند.
    در این حالت ممکن است اشکالات زیر بوجود آمده باشد که باید در جهت رفع آنها اقدام نمود.1- کلید پمپ روی حالت روشن نباشد.2- آب منبع تغذیه دیگ ، تخلیه شده باشد.3- شیر تغذیه آب که روی منبع نصب شده است ، بسته باشد.4- صافی آب ، رسوب گرفته باشد یا کثیف شده باشد.5- پمپ آب ، هوا گرفته باشد.6- جهت چرخش پمپ ، برعکس باشد.7- اتصالات روی ترمینال پمپ ، صحیح یا محکم نباشد.8- شیر تغذیه ورودی آب به دیگ بسته و یا دارای اشکال باشد.9- دستگاه کنترل کننده سطح آب ، اشکال داشته باشد.10- اتصالات
    ...
    دسته بندی ها
    گرمایش ، سرمایش ، تهویه مطبوع
  2. آموزش، نگهداری و تعمیر دیگهای بخار

    نقل قول نوشته اصلی توسط pooria نمایش پست ها
    پس از نصب دیگ روی شاسی و مونتاژ جعبه دودها، کلیه سطوح خارجی پس از سند بلاست با لایه ای از ضد زنگ نسوز پوشش داده می شود و سپس عایق کاری آن توسط پشم سنگ با ضخامتی حداقل برابر 50 میلیمتر با لایه ای از ورق محافظ صورت می پذیرد.
    پس از پایان این مراحل، بخشهای مختلف توسط واحدهای کنترل کیفی مورد بازرسی دقیق قرار می گیرند و تأییدیه لازم را دریافت می نمایند.

    مکان و شرایط نصب
    ابعاد دیگخانه باید با در نظرگرفتن ابعاد دیگ بخار با درهای باز
    ...
  3. دیگ بخار (قسمت اول)

    نقل قول نوشته اصلی توسط pooria نمایش پست ها
    در چیلر های جذبی بخار از بخار در ژنراتور به عنوان منبع حرارتی استفاده می شود به همین علت آشنایی با دیگ بخار یكی از ملزومات كار با این نوع از دستگاه های جذبی می باشد.
    دیگ های بخار معمولا، شامل بدنه اصلی، صفحه- لوله های جلو و عقب ، کوره و اطاقک برگشت می باشد که پس از مونتاژ و جوشکاری کامل ابتدا مورد آزمایش های غیر مخرب (پرتونگاری ، اولتراسونیک ، مایع
    ...
  4. مطالبی درباره برج خنك كن

    نقل قول نوشته اصلی توسط pooria نمایش پست ها
    بی تردید یكی از مهمترین تجهیزات تاسیساتی برج های خنك كن می باشند كیفیت و كمیت آب برج خنك كن تاثیر به سزایی در راندمان و عملكرد سیستم های تبرید دارند به طور كلی درانتقال حرارت در كندانسور از دو نوع سیال آب و هوا استفاده می شود كه به همین دلیل به آنها كنداسوری آبی یا هوایی می گویند البته تمامی كندانسور های چیلر های جذبی از نوع آبی می باشند و كندانسور هوایی فقط در شرایط و ظرفیت های خاص دستگاه های تراكمی مورد استفاده قرار می گیرد .
    در چیلر های جذبی با چند آیتم در مورد
    ...
  5. سیكل چیلر جذبی بخار تك اثره

    نقل قول نوشته اصلی توسط pooria نمایش پست ها
    چیلرهای جذبی تک اثره :
    چیلرهای جذبی تک اثره قدیمی ترین و اولین نسل چیلرهای جذبی در دنیا می باشند که کمترین بازدهی را در قیاس با سایر انواع چیلرهای جذبی دارا می باشند.
    پارامتر ضریب عملکرد یا
    c.o.p در دستگاههای برودتی از جمله چیلرهای جذبی بیانگر میزان بازدهی دستگاه می باشد. این پارامتر بیانگر میزان بهره برداری کامل از انرژی حرارتی مصرفی در چیلرهای جذبی می باشد. مقادیر بالای c.o.p نشان دهنده مصرف بهینه انرژی حرارتی می باشد.
    به طور مثال
    ...
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین