معرفی صفحه کلید ایرگونومیک، طرح مفهومی

طرح این صفحه کلید Concept ایرگونومیک که به صورت منحنی است، از ماه ها پیش تحت بررسی است. ولی همچنان جزو Gadget های جذاب است. به وسیله این کیبورد می توانید راحت تر تایپ کنید. این صفحه کلید توسط Goran Bobinac که یک مهندس معماری است طراحی شده است. تفاوتی که این صفحه کلید با سایر Ergonomic Keyboard ها دارد این است که قسمت عددی صفحه کلید می تواند جدا شده و در وسط حروف یا در انتهای آن قرار گیرد. به این ترتیب افراد راست دست و چپ دست نیز می توانند به راحتی با اعداد کار کنند.
Erronomic بودن صفحه کلید به همراه قابلیت جدا شدن قطعات آن به این معنی است که شما می توانید صفحه کلید خود را به راحتی توسط کیف دستی خود حمل کنید. البته این کیبورد فعلا فقط Concept است و مشخص نیست که چه زمانی به مرحله اجرا و تولید برسد.

منبع : زومیت


نخستین هدست بلوتوث با شتاب سنج

شرکت Aliph نسل جدیدی از هدست های بلوتوث را با نام Jawbone Era به بازار ارایه کرده است. اینها نخستین هدست هایی هستند که درون آنها شتاب سنج کار گذاشته شده است. تا برای کنترل تماس ها بتوانید از برخی حرکات ساده استفاده کنید. ‏

با داشتن این امکان کافی است برای پاسخ دادن به تماس ها دو بار انگشت تان را روی هدست بزنید. برای اتمام تلفن هم همین کار کافی است. برای برقراری ارتباط هدست با تلفن هم کافی است هدست را تکان دهید. در این محصول فناوری جدیدی هم برای حذف نویزها به کار گرفته شده و این شرکت می گوید این هدست قادر به بخش صدا با کیفیت HD است. تا بتوانید از آن برای گوش کردن به موسیقی هم استفاده کنید. ‏

یک امکان جالب دیگر سخنگو بودن اش است. اگر کسی به شما تلفن بزند و نام اش در دفترچه تلفن باشد این هدست نام تماس گیرنده را برایتان می خواند. شاید تا اینجا خیلی هم ایده جدیدی نباشد. اما نکته جالب در نوع تلفظ است که اصلا شبیه صدای مصنوعی کامپیوتر نیست. واقعیت این است که شرکت سازنده یک هنرپیشه را استخدام کرده و از او خواسته نام ها و فامیل های مشهور را بخواند. این اسامی با صدای طبیعی انسان روی حافظه هدست ضبط شده اند! برای همین در بسیاری از موارد شما تلفظ طبیعی اسم ها را می شنوید. البته برای اسم های ایرانی چنین انتظاری نداشته باشید! ‏

این محصول با قیمت ۱۳۰ دلار و در چهار رنگ از امروز به بازار ارایه شده است.

منبع : نارنجی


دوربین دیجیتال با یک حس آنالوگ

چند سالی از رده خارج شدن دوربین آنالوگ می گذرد و بازار امروزه تنها روی انواع دیجیتال دوربین متمرکز گردیده است. یکی از تغییرات عمده دوربین دیجیتال نسبت به انواع آنالوگ خود مشاهده عینی نتیجه عکاسی بود. به همین خاطر بعد از لحظه عکاسی در خواهید یافت که صحنه مورد نظر و مطلوب را ثبت کرده اید یا خیر. اما اینکار در عکاسی آنالوگ میسر نبود و شما تا ظهور نگاتیو ها منتظر می ماندید، هیجان و کنجکاوی خاصی وجود داشت. مثلا در یک عکس خانوادگی حس می کردید که پلک زده اید و بالطبع عکس تان خراب شده و نتیجه هم که بعدا مشخص می گشت.

آقای Park Hyun Jin یک دوربین دیجیتالی به سبک دوربین های آنالوگ طراحی کرده است. طبق توضیحات روی تصاویر، شما ابتدا پنل مربوطه را قرار داده و سپس عکسی می اندازید.
بعد از عکاسی شما قادر به دیدن نتیجه خود نخواهید بود، برای اینکار باید پنل را خارج کرده و آن را به کامپیوتر وصل کنید تا تازه قادر به مشاهده عکس های گرفته شده خود بشوید. به نظر من که ایده جالب و هوشمندانه ای است. گرچه ترجیح می دهم این مراحل را هرگز طی نکنم و همان لحظه نتیجه عکاسی هایم را ببینم.
منبع : آی رایت


روبات ها هم می نوازند!

شاید در آینده ای نزدیک چنانچه لازم باشد تا یک همراه برای نوازندگی بخواهید تا با شما همنوازی کند احتیاج نباشد دنبال دوست و آشنایی برای این کار بگردید چون چند روز قبل تویوتا فیلم هایی را از دو روبات نوازنده و هنرمند خود منتشر کرد که در حال نواختن ویولن و ترومپت بودند. در یک نمایش که این شرکت ترتیب داده بود این دو روبات با نوازنده انسان همنواز شده و به خوبی برنامه ای را که به آنها داده شده بود که همانا نواختن ساز بود به خوبی از عهده آن برآمدند. شاید این نوید آن باشد که روزی همانطور که رستورانی با گارسون های آدم آهنی تاسیس شده شاهد کنسرت یک گروه از روبات های هنرمند باشیم.

منبع : آی تی بلاگ


کوچکترین دوربین فیلمبرداری دنیا با قطر کمتر از یک میلیمتر

مشاهده لینک ها و تصاویر پس از ورود یا عضویت
شرکت Medigus کوچکترین دوربین فیلم برداری دنیا را با قطر کمتر از یک میلیمتر ساخته است. امروزه در بیمارستان ها برخی از بیماری ها توسط دوربین های کوچکی که وارد بدن انسان می شوند تشخیص داده می شوند برخی از جراحی ها نیز با همین دوربین های کوچک و توسط دستگاه های اکترونیکی و شکاف های ریز صورت می پذیرد. دوربین جدید Medigus بسیار کوچکتر از دوربین های فعلی است و جراحی ها را راحت تر می کند.

دوربین جدید Medigus استفاده های پزشکی دارد از این دوربین یک میلیمتری در اندوسکوپی استفاده می شود. این دوربین کوچک به زودی در محصولات مختلف پزشکی امریکا و ژاپن استفاده خواهد شد. این دوربین به سیستم پردازش ویدیویی Medugus متصل می شود و تصاویر را به کامپیوتر منتقل می کند.

در ساخت کوچکترین دوربین جهان از روش TSV- Through Silicon Via برای کوچک کردن قسمت های مختلف و پایین آوردن قیمت دوربین استفاده شده است. ابعاد سنسور CMOS داخلی این دوربین تنها 0.66x0.6 میلی متر است و وضوح تصویر 45,000 پیکسل دارد. این دوربین می توانند آنقدر ارزان ساخته شود که جایگزین دوربین های فعلی محصولات پزشکی گردد. دوربین کوچکتر به معنی ایجاد شکاف باریکتر، درد کمتر و بهبود سریعتر در بیماران است.

منبع: Yahoo Finance


پرینتر مخصوص گوشی iPhone عکس ها را به محض گرفتن، چاپ می کند

به دوربینی که بتواند به محض عکس گرفتن، آن را چاپ کند Polaroid گفته می شود. در اینجا قصد داریم وسیله ای به شما معرفی کنیم که با اتصال آن به گوشی iPhone خود بتوانید به محض عکس گرفتن آن را چاپ کنید. البته این پرینتر یک طرح مفهومی است و مشخص نیست چه زمانی به مرحله تولید برسد.

این طرح مفهومی که می توانید به وسیله آن عکس های دوربین iPhone خود را چاپ کنید Sophie نام دارد. Mac Funamizu این قاب را برای آیفون به گونه ای طراحی کرده که می تواند عکس های آیفون شما را به صورت Polaroid چاپ کند.
این قاب، علاوه بر پرینت گرفتن از عکس ها، آیفون شما را نیز از ضربه خوردن حفظ می کند. Funamizu قصد دارد این قاب را به گونه ای طراحی کند که شامل کدهای QR و قابلیت Geo Tagged Map باشد تا کاربر بتواند عکس ها را به راحتی در وب یا Flicker قرار دهد. قاعدتا ساخت این محصول به دلیل نیاز به کاغذ و جوهری که در آن به کار می رود، دشواری های خاص خود را خواهد داشت.

منبع : زومیت


کامپیوتر خود را با چشم هایتان کنترل کنید

شرکت Tobii، وسیله پیشرفته کنترلگر کامپیتور از طریق چشم را با نام PCEye معرفی کرد. این وسیله فوق پیشرفته قادر است فرمان ها را از طریق چشم به کامپیوتر ارسال کند. استفاده از این وسیله ساده است و دقت آن بالاست. Tobii PCEye حرکات چشم را به حرکت نشانگر ماوس برروی صفحه تبدیل می کند و مناسب افرادی است که قادر به استفاده از ماوس و کی برد نیستند.

PCEye برای افرادی طراحی شده که نیاز به نحوه دیگری برای ارسال دستورات به کامپیوتر دارند و یا نمی توانند از ماوس و کی برد استفاده کنند. مانند افرادی که قطع نخاع شده اند و یا دچار بیماری های مرتبط با نخاع هستند. Tobii PCEye مانند وب کم در پایین مانیتور نصب می شود و از طریق پورت USB به کامپیتور متصل می گردد. پس از نصب یکبار تنظیم و کالیبره می شود و پس از آن کاربر می تواند تمام دستورات لازم را از طریق چشم به کامپیوتر شخصی خود ارسال کند.
Oscar Werner از شرکت Tobii در رابطه با سادگی کار با PCEye گفته است: "راحتی کار، اطمینان و بازده عالی، اهداف اصلی ما در طراحی PCEye بوده اند. من تصور می کنم وسیله ای را خلق کرده ایم که رضایت افراد معلول و نیازمند به استفاده از کامپیوتر را جلب خواهد کرد. و امکان استفاده از کامپیوتر برای این افراد را فراهم کرده و باعث استقلال آنها در بسیاری از موارد خواهد شد."

شرکت Tobii اطلاعات کاملی در مورد نحوه کار کرد این سیستم ارائه نکرده است، Tobii گفته است، فناوری دریافت دستورات در این سیستم، PCEye را قادر ساخته براساس رنگ چشم، شرایط و نور محیط و حرکت سر، بیش از 95 درصد دستورات کاربر را به درستی دریافت و به کامپیوتر ارسال کند.

PCEye باعث کندی کارکرد کامپیوتر نمی شود و در نحوه اجرای دستورات کامپیوتر اختلال ایجاد نمی کند. برای اطمینال از کارکرد عادی کامپیوتر و عدم تاثیر این وسیله بر سرعت انجام امور، PCEye مجهز به پردازنده داخلی شده است و پردازش اصلی توسط خود دستگاه صورت می پذیرد. این وسیله به راحتی قابل حمل بوده و وزن آن نیز سبک است. در حال حاضر قیمت و موجودیت PCEye مشخص نشده است.

منبع : زومیت


عینکی برای دو بعدی دیدن فیلمهای سه بعدی

درست است که تکنولوژی بیشتر وقتها به جلو میرود اما عقبگرد هم گاهی هیجان خودش را دارد. جمعیت قابل توجهی در دنیا هستند که فیلمهای سه بعدی را دوست ندارند. بعضیها آن را فقط یک مد زودگذر میدانند، بعضیها واقعا با دیدن آن دچار سردرد میشوند و بعضیها هم میگویند که تکنولوژی مربوط به این فیلمها هنوز به اندازه کافی پیشرفت نکرده تا واقعا برای زندگی روزمره مناسب باشند. ‏

‏عینک دوبعدی راه حل این آدمها است. این عینکها میتوانند تصاویر سه بعدی را به تصاویر کلاسیک دو بعدی تبدیل کنند. فروش هر عینک با قیمتی حدود هشت دلار، ثابت کننده این واقعیت است که کسانی پیدا می شوند که حاضرند پول خرج کنند تا فیلمی که فقط در نسخه سه بعدی وجود دارد را به صورت دو بعدی ببیند. ‏

شیوه کار عینک هم ساده است. در یک عینک سه بعدی معمولی، هر کدام از شیشهها یکی از تصاویر پخش شده روی پرده را از خودش رد میکند و تصویر دیگر را بلاک میکند و در نتیجه هر چشم تنها تصویری را میبیند که از دید خودش فیلمبرداری شده اما در این عینک بخصوص، هر دو شیشه مانند هم هستند و در نتیجه هر دو چشم تصویری واحد را میبینند و در نتیجه فیلم سه بعدی، کاملا به شکل یک فیلم دو بعدی کلاسیک به مغز منتقل میشود. ‏

منبع : نارنجی


پرداخت کرایه تاکسی با پیامک

اپراتور وودافون سرویس جدیدی را جهت پرداخت کرایه تاکسی در شهر لندن راه اندازی کرده است. در این سرویس مسافران می توانند از طریق ارسال یک پیامک کرایه تاکسی را پرداخت کنند. ‏روش کار به این صورت است که شماره سریال تاکسی را در پیامکی به یک شماره ویژه ارسال می کنید و هزینه تاکسی روی قبض خط تلفن همراهتان محاسبه می شود. البته شاید این روش به خوبی ‏ فناوری NFC ‏ نباشد اما به هر حال یک راه جدید برای پرداخت کرایه تاکسی است و گاهی اوقات، هنگام برگشت به خانه که پول های تان را تا آخر خرج کرده اید، بهترین روش ممکن محسوب می شود. ‏

منبع : نارنجی


کشف قدرت ناشناخته ای از امواج تلفن همراه

با وجود گذشت حدود ۳۰ سال از عرضه تجاری موبایل، هنوز هم بحث بر سر زیان بار یا بی خطر بودن امواج این همراه دیجیتال ادامه دارد. از یک طرف، گروهی عقیده دارند که سیگنالهای تلفن همراه می توانند بر سلامت و حتی رفتار انسانها اثر بگذارند و از طرف دیگر، عده ای به دلیل نبود شواهد و آمار مستند برای زیان بار بودن این امواج، آنها را بی خطر می دانند. در این میان، هر خبر جدیدی هم که منتشر میشود معمولا به خاطر صریح نبودن، از سوی هر دو طرف ماجرا مورد استفاده قرار می گیرد تا حقانیت ادعای خود را ثابت کنند. (مثلا خبر افزایش مختصر در سوخت و ساز مغزی توسط امواج موبایل که چند ماه پیش اعلام شد) ‏

در مرحله تئوری، تاکنون بیشتر بحثهای دانشمندان بر سر این بود که آیا اصلا امواج موبایل قدرت این را دارند که بتوانند پیوندهای شیمیایی مولکولهای بافتها را تخریب کنند یا خیر؟ از آنجایی که فوتونهای الکترومغناطیس چنین قدرتی ندارند که این پیوندها را بشکنند، نتیجه گیری می شد که احتمال بروز خطر و تخریب بافتی هم منتفی خواهد بود (حداقل از نظر احتمال تغییر ساختار مولکولها) در نتیجه بسیاری از محققین به همین دلیل این پرونده را مختومه می دانستند.

اما حالا پژوهشگران آزمایشگاه های لوس آلاموس (محل انجام پروژه منهتن برای ساخت نخستین بمب اتمی جهان) به نکته جدیدی اشاره می کنند: قدرت فوتونهای مایکروویو، علاوه بر طول موج و انرژی آنها، به چگالی این فوتونها هم بستگی دارد. به عبارتی بالا بودن چگالی این امواج می تواند باعث شود که این فوتونها با هم بتوانند کاری را بکنند که تک تک آنها از انجام آن عاجز بودند (داستان قدیمی سه برادر و شکستن شاخه های چوب را که خاطرتان هست!) مثال واضح این قضیه، چاقوهای موسوم به چاقوهای اپتیک (یا چاقوهای لیزری) هستند که به دلیل تمرکز بالای فوتونهای نوری یا مادون قرمز، برای تغییرات و دستکاری بافتها به کار می روند.

فوتونهای امواج تلفن همراه، هر یک به تنهایی یا در شرایط پراکنده قدرت آن چنانی برای ایجاد تغییرات در مولکولهای بدن ندارند، اما در صورتی که تجمع بیش از حدی در یک نقطه (مثلا مجاور آنتن ها یا در نزدیکی گوشی موبایل) داشته باشند چطور؟ در این شرایط قدرت تخریبی آنها به دلیل تمرکز و چگالی بالا، بیشتر می شود و ممکن است بتوانند تغییراتی در بافتهای زنده بوجود بیاورند.

البته لوس آلاموسی ها تاکنون تنها یک احتمال را مطرح کرده اند که باید بررسی شود و هنوز نمی توان در مورد تاثیر حتمی این قدرت افزایش یافته، حکم قطعی صادر کرد. بنابراین بازار بحث در مورد خوب یا بد بودن این امواج همچنان داغ خواهد بود و تا آن زمان فروشندگان انواع محصولات موسوم به برچسب محافظ امواج موبایل، می توانند به کسب و کار خود ادامه بدهند.

منبع : نارنجی


هیولای مکنده اطلاعات

دستگاهی را که مشاهده می کنید یک غول جاسوسی الکترونیک است که زندگی دیجیتال شما را کف دستتان می گذارد. دستگاه UFED Physical Pro که تولید شرکت Cellbrite است، می تواند بدون استفاده از کامپیوتر به ۳۰۰۰ مدل گوشی تلفن همراه به صورت مستقیم وصل شود و تمامی اطلاعات داخل گوشی را استخراج کند. از عکس ها و فایل های چند رسانه ای گرفته تا گزارش تماس ها و SMSهای ارسالی و دریافتی. اگر هم از گوشی مجهز به GPS استفاده می کنید، نقاط ثبت شده هم از دست UFED در امان نخواهد بود.

استخراج اطلاعات از وب گردی، جستجوهای گوگل و فعالیت شبکه های اجتماعی جزو مکشوفات این گجت فضول محسوب می شود. این نکته نیز قابل توجه است که این دستگاه اطلاعات پاک شده و مخفی شما را هم بازیابی می کند.

وجود اینچنین دستگاهی نمایانگر این موضوع است که در دنیای دیجیتال اطلاعات قابلیت پاک شدن کمی دارند و به محض اینکه اطلاعات تولید شد، آنها بر روی کتیبه دنیای مجازی حک می شوند. احتمالا طی چند سال آینده دیگر کسی از شما سوالی نمی پرسد و تنها از شما می خواهند که گوشی تلفن همراهتان را تحویل دهید!


ویبره تلفن همراه چگونه کار می کند؟

شما حتما گوشی تلفن همراه دارید و گوشی شما هم حتما یک موتور ویبره دارد که شما را هنگام زنگ زدن در محیط های شلوغ مطلع می کند. موتور ویبره یکی از قطعاتی است که فناوری ساختش از چندین دهه قبل تغییر نکرده است و جزو ساده ترین قطعات تلفن های همراه کنونی محسوب می شود. ‏

موتور ویبره از یک موتور چرخشی الکتریکی ساده تشکیل شده است که به محور آن یک وزنه با نسبت چگالی بالا نصب شده است. این وزنه به طور معمول بین ۲۵٪ تا ۵۰٪ محور ۳۶۰ درجه موتور را پر می کند. ‏زمانی که موتور ویبره شروع به چرخش می کند، به سبب جابجایی نقطه ثقل ویبراتور با سرعت زیاد، حرکت لرزشی در کل دستگاه ایجاد می شود. ‏

موتور های ویبره ای که در اسباب بازی های کودکان، پیجر ها، گوشی های تلفن همراه، کمربندهای لاغری و غیره یافت می شوند به طور معمول به همین شکل طراحی و ساخته شده اند و تنها از لحاظ اندازه با یک دیگر متفاوتند. موتور ویبره ای که در عکس مشاهده می کنید مربوط به آیفون ۴ می باشد. ‏

منبع : نارنجی


واکسنی برای نیکوتین، آیا واکسن مواد مخدر هم در راه است؟

پژوهشگران اعلام کردند که واکسن ساخته شده برای دخانیات، تاثیر چشمگیری در کاهش اعتیاد به دخانیات و افزایش احتمال موفقیت ترک سیگار دارد. این واکسن، نیکوتین را به سیستم ایمنی بدن لو می دهد و مانع فعالیت موثر نیکوتین در بدن میشود. ‏

نیکوتین ماده اصلی اعتیاد آور سیگار است که با تاثیر بر سلولهای عصبی باعث ایجاد علائم مصرف سیگار (تحریک سیستم عصبی و...) می شود. مولکول نیکوتین به قدری کوچک است که توسط سیستم ایمنی بدن نادیده گرفته میشود و می تواند به راحتی در خون گردش کند و کارهای خود را انجام دهد! ‏

کاری که واکسن نیکوتین انجام می دهد این است که چند مولکول نیکوتین را کنار هم نگه می دارد تا توجه سیستم ایمنی بدن به این تجمع جلب شود، بعد از آن بقیه کارها را خود بدن انجام می دهد، بر علیه نیکوتین، پادتن (آنتی بادی - مولکولی که به یک ماده خارجی می چسبد و آن را بی اثر می کند یا نهایتا باعث تخریبش می شود) می سازد و حالا هر وقت که فرد دخانیات مصرف کند و نیکوتین وارد بدن شود، این پادتن ها به نیکوتین می چسبند و مانع اثر آن در سیستم عصبی می شوند و نهایتا مجموعه پادتن-نیکوتین از چرخه خون خارج میشوند. ‏

به این ترتیب این مولکول کوچک دیگر نمی تواند دور از چشم سیستم ایمنی بدن، برای خودش پرسه بزند و دردسر ایجاد کند. هر بار که دخانیات مصرف شود، نیکوتینِ آن دیگر تاثیری در بدن نخواهد داشت و نمی تواند اثرات اعتیادآوری خود را ادامه بدهد. ‏استفاده از این واکسن در مقایسه با سایر روشهای ترک دخانیات تقریبا هیچ عارضه جانبی ندارد و تاثیر بسیار بالایی در مقایسه با روشهای دیگر از خود نشان داده است. ‏

مساله وقتی جالبتر می شود که بدانیم، عده ای از دانشمندان در این فکرند که واکسنهای مشابهی را با استفاده از همین روش برای مواد مخدر و سایر داروهای غیر مجاز تولید کنند. البته در کنار مسائل جسمی اعتیاد باید زمینه های اجتماعی و روانی آن را هم در نظر داشت که هم در آغاز مصرف مواد و هم در ادامه آن نقش عمده ای ایفا می کنند. شاید چند وقت دیگر خبر تهیه واکسن تریاک یا مواد مخدر دیگر را هم به اطلاعتان برسانیم.