دوره سردخانه فریونی   دوره بویلر و مشعل   دوره سررخانه آمونیاکی  دوره چیلر جذبی      دوره چیلرتراکمی   دوره کولرگازی اسپلیت
 
مشاهده RSS Feed

sinoohe

دلار در آستانه ۱۷۰۰ تومان

به این مطلب امتیاز بدهید
نقل قول نوشته اصلی توسط sinoohe نمایش پست ها
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۲۷
نرخ دلار در مرکز ارز فروشان تهران در حال حاضر به صورت لحظه ای درحال تغییر است و برخی صرافان نیز از نایاب شدن این نوع ارز خبر می دهند. در همین حال، برخی از دلالان در آخرین خرید و فروشهای خود، دلار را ۱۶۹۵ تومان به متقاضیان می فروشند.

خبرنگار مهر از بازار ارزفروشان تهران که مرکز آن در خیابان فردوسی و چهار راه استانبول است، گزارش داد: قیمت دلار هم اکنون به صورت لحظه ای تعیین می شود، صرافان لحظه ای به خریداران یک نرخ و در لحظه ای دیگر نرخ دیگری را اعلام می کنند.

بسیاری از صرافان هم از فروش دلار امتناع و به متقاضیان اعلام می کنند که دلار برای فروش نداریم، به نظر می رسد که دلار در بازار نایاب شده است.

سرگذشت خرید دلار
خبرنگار مهر که برای خرید دلار به یکی از صرافی ها به عنوان مشتری مراجعه کرده بود، با پیشنهاد قیمت ۱۶۴۰ تومان یعنی همان نرخ دلالی و واسطه گری مواجه شد، اما پس از چند ثانیه در پی تماس تلفنی که به صراف شد، به خبرنگار مهر گفت که دلاری برای فروش نداریم.

خبرنگار مهر به صراف اعتراض کرد، وی پاسخ داد نرخ دلار هم اکنون به ۱۶۸۰ رسیده است، اما باز هم مردد ماند و دوباره با تماس تلفنی دیگر خطاب به خبرنگار مهر گفت که هم اکنون نرخ دلار به ۱۶۹۵ تومان رسیده است و خبرنگار مهر هم با همین نرخ دلار را خریداری کرد.

افزایش لحظه ای قیمت دلار منجر به افزایش ۵۵ تومانی قیمت دلار در نیم ساعت از ۱۶۴۰ تومان به ۱۶۹۵ تومان شده است. برخی از صرافان در گفتگو با مهر پیش بینی کردند که دلار ۲۰۰۰ تومان دور از دسترس نیست.

نوسانات بازار ارز حتی با تغییر معاون ارزی این بانک هم مهار نشد. در حال حاضر اکثر صرافی های میدان فردوسی از درج نرخ دلار بر روی تابلوهای خود امتناع می کنند و مشتریان را بلا تکلیف نگه داشته اند.

البته با توجه به اینکه نرخ صرافی ها با نرخ بازار آزاد تفاوتی نمی کند، مشتریان با توجه به اینکه قیمتها به صورت لحظه ای تعیین می شود، ناچار به تهیه ارز مورد نیاز خود را واسطه ها و سفته بازان می شوند.

فعالان بازار ارز یکی از عوامل مهم افزایش نرخ ارز را تحریک تقاضا و افزایش تقاضا برای خرید عنوان می کنند. افزایش نقدینگی سرگردان در بازار ارز باعث تشدید دلالی و ایجاد چنین وضعیتی شده است.

فعالانی که از فروش دلار امتناع می کنند، دلیل این کار را امکان افزایش مجدد قیمت عنوان می کنند و شرایط مذکور را ناشی از جو روانی می دانند که باعث می شود خریدار و فروشنده دچارسردرگمی شوند و واکنش های لحظه ای از خود بروز دهند.

نظرات